Vår familj, min och Gunillas, består av två döttrar och fyra barnbarn. Varesig Gunillas eller min föräldrar är i livet.

Döttrarna Lena och Anna är sedan länge utflugna från boet.

Lena är gift med Patrick och heter numera Moser och bor i Stockholm. Dom har döttrarna Amanda och Elvira. Amanda är just klar med sina univeritetsstudier och har börjat jobba samt blivit sambo med Oscar Gray. Elvira studerar på KTH (Kungliga Tekniska Högskolan).

Anna är gift med Peter och heter Olausson i efternamn, dom bor i Göteborg och har två barn, Agnes och David. De går båda i grundskolan.

Gunilla har bara ett syskon, Thomas, som har familjenamnet Hulthén, är gift med Helen. Han har två barn, Emma och Tobias från ett tidigare äktenskap och Helen har två söner sedan tidigare, Martin och Anders. Thomas och Helen bor i Varberg.

Jag har en halvsyster, Ann-Louise som är gift med Kjell. Dom har tillsammans Kristoffer och Ann-Louise har sedan tidigare tvillingarna Jessica och Viveka. Ann-Louise och Kjell bor i Fritsla.

Genom Lenas man Patrick har vi också hans syster Irén och hennes man Eyal Anteby och deras fyra barn, Matan, Roi, Nadav och Denise som både släkt och nära vänner. Dom bor i Israel.

Annas Peter har sina föräldrar Margaretha och Reidar i Munkedal och hans syster Annika som är gift med Ander och bor i Uddevalla. Dom har barnen Elin och Daniel.